AcasăFashionBazarul Municipal Slobozia, la control!

Bazarul Municipal Slobozia, la control!

-

Primăria Slobozia a de­clanșat un control privind legalitatea construirii spa­țiilor comerciale din Bazarul Municipal. Dragoș Soare, primarul Sloboziei, susține că zona are nevoie de sistematizare: «Dorim să facem ordine în zonă… Adică un sens unic, trotuare, străzi reabilitate, curățenie! Am cerut Servi­ciului Urbanism un raport privind situația de acolo…». Reamintim că în 2015 concesionarii spațiilor din Bazarul Municipal au construit ilegal în baza unor autorizații de construire eli­berate de Primăria Slobozia pentru «construcții provizorii».

Administrația Soare vrea sistematizare
Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, vrea să instaureze starea de legalitate în spațiile publice din Slobozia. Una dintre ini­țiativele sale vizează sistematizarea căilor de acces în Bazarul Municipal Slobozia. Conform declarațiilor sale, zona ar urma să fie sistematizată, iar clădirile existente să obțină autorizații de construire legale. «Dorim să facem ordine în zonă! Adică un sens unic, trotuare, străzi reabi­litate, curățenie… Am cerut Servi­ciului Urbanism un raport privind situația de acolo… Tre­buie să plecăm de undeva! Iar această zonă a fost în ultimii ani permanent în atenția opiniei pu­blice… Vrem să dăm un exemplu că se poate! Și începem cu o zonă de care suntem toți interesați…» a declarat public Dragoș Soare.

 

mai mult la   /www.independentonline.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

1.000.000$, tariful lui Paris Hilton ca DJ. Olguța Vasilescu o aduce...

0
Paris Hilton, una dintre cele mai cunoscute „fete de oraș” din Statele Unite ale Americii și-a lansat mai multe afaceri, fie că vorbim despre...